کدو تنبل یکی از سبزیجات پاییزی و زمستانی است که در پخت انواع دسرها و غذاهای فصلی مورد استفاده قرار می گیرد.

خورش کدو تنبل نیز یکی از این غذاهای فصلی و خوشمزه است که کدو تنبل ماده اصلی آن است و همراه با آلو مزه دار می شود. در بعضی از شهرها این خورش قدیمی به عنوان یک شام یلدا در آخرین شب پاییز پخته می شود و از غذا خوردن در یک جمع خانوادگی لذت می برد.



گوشت بو داده: 1 گرم

کدو تنبل: یک کیلوگرم

پیاز متوسط: 1 قطعه

آلو بخارا: 1 گرم

پودر زعفران محلول در آب: یک قاشق غذاخوری

روغن مایع: کمی سرخ کنید

رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری

دارچین: یک قاشق چایخوری هویج

نمک: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

مراحل پخت

مرحله 1

ابتدا کدو را بشویید و در پوسته های هلال کوچک خرد کنید.


گام 2

سپس چند پیاز خرد کنید و در یک قابلمه سرخ کنید تا کمی طلایی شود.


مرحله 3

حالا کدو سبز خرد شده را به پیاز داغ اضافه کرده و همراه آن سس کنید.


مرحله 4

گوشت را بشویید و در یک سبد قرار دهید تا آب اضافی آن برطرف شود.


مرحله 5

سپس پیاز دیگری را خرد کنید.


مرحله 6

سپس مقداری روغن را درون تابه بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید.


مرحله 7

پیاز خرد شده را در روغن رنده کنید. در حالی که پیاز سرخ می شود ، تکه های گوشت را اضافه کرده و با پیاز سرخ کنید.


مرحله 8

برای پختن گوشت ، 1 فنجان آب جوش را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و در قابلمه بگذارید تا روی حرارت کم بپزد.


مرحله 9

آلوها را به خوبی بشویید و به مدت نیم ساعت در آب بپزید ، سپس آنها را در یک سبد بشویید.


مرحله 10

در مراحل آخر پخت ، آلو را با رب گوجه فرنگی اضافه کنید و 4 ساعت دیگر حرارت خود را ادامه دهید.


مرحله یازدهم

دارچین و همچنین نمک و فلفل را با کدو تنبل به ظرف اضافه کنید.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تابلو چلنیوم کتابخانه شیخ بهایی Stephanie سیم و زر (سهم من) زندگی برتر وبلاگ عینک آفتابی ساناز Lourdes Takbron سلامت پزشک youmovies