کدو تنبل یکی از سبزیجات پاییزی و زمستانی است که در پخت انواع دسرها و غذاهای فصلی مورد استفاده قرار می گیرد.
خورش کدو تنبل نیز یکی از این غذاهای فصلی و خوشمزه است که کدو تنبل ماده اصلی آن است و همراه با آلو مزه دار می شود. در بعضی از شهرها این خورش قدیمی به عنوان یک شام یلدا در آخرین شب پاییز پخته می شود و از غذا خوردن در یک جمع خانوادگی لذت می برد.
گوشت بو داده: 1 گرم
کدو تنبل: یک کیلوگرم
پیاز متوسط: 1 قطعه
آلو بخارا: 1 گرم
پودر زعفران محلول در آب: یک قاشق غذاخوری
روغن مایع: کمی سرخ کنید
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
دارچین: یک قاشق چایخوری هویج
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا کدو را بشویید و در پوسته های هلال کوچک خرد کنید.
گام 2
سپس چند پیاز خرد کنید و در یک قابلمه سرخ کنید تا کمی طلایی شود.
مرحله 3
حالا کدو سبز خرد شده را به پیاز داغ اضافه کرده و همراه آن سس کنید.
مرحله 4
گوشت را بشویید و در یک سبد قرار دهید تا آب اضافی آن برطرف شود.
مرحله 5
سپس پیاز دیگری را خرد کنید.
مرحله 6
سپس مقداری روغن را درون تابه بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید.
مرحله 7
پیاز خرد شده را در روغن رنده کنید. در حالی که پیاز سرخ می شود ، تکه های گوشت را اضافه کرده و با پیاز سرخ کنید.
مرحله 8
برای پختن گوشت ، 1 فنجان آب جوش را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و در قابلمه بگذارید تا روی حرارت کم بپزد.
مرحله 9
آلوها را به خوبی بشویید و به مدت نیم ساعت در آب بپزید ، سپس آنها را در یک سبد بشویید.
مرحله 10
در مراحل آخر پخت ، آلو را با رب گوجه فرنگی اضافه کنید و 4 ساعت دیگر حرارت خود را ادامه دهید.
مرحله یازدهم
دارچین و همچنین نمک و فلفل را با کدو تنبل به ظرف اضافه کنید.
درباره این سایت