بادمجان پر شده (بادمجان بلند) یک وعده غذایی مقوی است که ترکیبات اصلی آن بادمجان و گوشت است. این غذا یکی از غذاهای خوشمزه استان گیلان است. همانطور که می دانید با گل بابونه انواع غذاهای خوشمزه قابل تهیه است ، به ویژه مردم شمال ایران که دارای مدرک کارشناسی ارشد در تهیه انواع مختلف بادمجان هستند. هر آنچه که بادمجان تهیه می شود خوشمزه است و تنوع غذایی این غذا بسیار زیاد است. اینها شامل بادمجان نارگیل ، گوشت و بادمجان ، بادمجان یا بادمجان ، خیار بادمجان و ترشی بادمجان است.



عناصر

متوسط ​​بادمجان: 4-6 عدد

گردو خرد شده: 200-250 گرم

پیاز متوسط: 1 قطعه

خمیر آلوئه: 1 قاشق غذاخوری

نمک: ضروری است

فلفل: ضروری است

آنجلیکا: ضروری است

روغن: ضروری است

مراحل پخت

مرحله 1

ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و یک شیار در آن درست کنید و کمی نمک به آن اضافه کنید و کنار بگذارید تا تلخی آن برطرف شود.


گام 2

سپس مقداری آب درون قابلمه بریزید و بگذارید تا جوش بیاید.


مرحله 3

بعد از جوش ، بادمجان ها را درون آن بگذارید تا کمی بپزد.


مرحله 4

بعد از اینکه جوش آمد ، از قابلمه بیرون آورده و در قابلمه ای ریخته تا آن را بگیرد.


مرحله 5

سپس دو گردو ، پیاز و رب آلو را به خوبی خرد کنید تا ترکیب شوند.


مرحله 6

مخلوط حاصل را درون بادمجان ها بگذارید و بعد بادمجان ها را با روغن سرخ کنید.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

هر چی بخوای هست گروه صنعتی بازرگانی مارون رول لباس بیمارستانی تولیدی آرین سئو ؛ بهینه سازی و طراحی سایت آموزش فتوشاپ ps Joe Wilbert cavack Alborz post news معرفی بهترین محصولات عطاری