بادمجان پر شده (بادمجان بلند) یک وعده غذایی مقوی است که ترکیبات اصلی آن بادمجان و گوشت است. این غذا یکی از غذاهای خوشمزه استان گیلان است. همانطور که می دانید با گل بابونه انواع غذاهای خوشمزه قابل تهیه است ، به ویژه مردم شمال ایران که دارای مدرک کارشناسی ارشد در تهیه انواع مختلف بادمجان هستند. هر آنچه که بادمجان تهیه می شود خوشمزه است و تنوع غذایی این غذا بسیار زیاد است. اینها شامل بادمجان نارگیل ، گوشت و بادمجان ، بادمجان یا بادمجان ، خیار بادمجان و ترشی بادمجان است.
عناصر
متوسط بادمجان: 4-6 عدد
گردو خرد شده: 200-250 گرم
پیاز متوسط: 1 قطعه
خمیر آلوئه: 1 قاشق غذاخوری
نمک: ضروری است
فلفل: ضروری است
آنجلیکا: ضروری است
روغن: ضروری است
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و یک شیار در آن درست کنید و کمی نمک به آن اضافه کنید و کنار بگذارید تا تلخی آن برطرف شود.
گام 2
سپس مقداری آب درون قابلمه بریزید و بگذارید تا جوش بیاید.
مرحله 3
بعد از جوش ، بادمجان ها را درون آن بگذارید تا کمی بپزد.
مرحله 4
بعد از اینکه جوش آمد ، از قابلمه بیرون آورده و در قابلمه ای ریخته تا آن را بگیرد.
مرحله 5
سپس دو گردو ، پیاز و رب آلو را به خوبی خرد کنید تا ترکیب شوند.
مرحله 6
مخلوط حاصل را درون بادمجان ها بگذارید و بعد بادمجان ها را با روغن سرخ کنید.
درباره این سایت