میرزا قاسمی یکی از غذاهای معروف و میان وعده های استان گیلان است که غذاهای خاص خود را دارد. در حقیقت ، هر کسی که بادمجان را دوست دارد نیز به این غذا علاقه مند است. ممکن است کنجکاو باشید که می دانید میرزا قاسمی از کجا آمده است. این ظرف توسط شخصی به نام میرزا قاسم خان قاجار اختراع شده است. علاقه خاصی به آشپزی داشت. او عمر زیادی در مخلوط کردن مواد ذکر شده در بالا با این غذای خوشمزه داشت ، میرزاقاسمی آنها این غذای خوشمزه را در بین مردم گیلان سفارش داده و تهیه کردند که امروز علاوه بر مردم گیلان ، تقریباً همه ایرانی ها این غذا را دوست دارند و بیشتر آنها در خانه یا در سفر به شمال ایران این غذای خوشمزه را تهیه کنید. همانطور که گفتیم مهمترین ماده غذایی بادمجان ویتامین ها است. 




ویتامین های موجود در بادمجان می توانند ویتامین های گروه B ، ویتامین های A و C و مواد معدنی مختلف از جمله کلسیم ، فسفر ، مس ، گوگرد ، منیزیم ، پتاسیم و آهن باشند. بادمجان سرشار از انواع آنتی اکسیدان ، ویتامین ها و فیبر غذایی است. آنها دارای خاصیت ضد سرطانی ، ضد کلسترول و ضد ویروس هستند. محققان نشان داده اند که آنتی اکسیدان ناسونین موجود در بادمجان اجازه نمی دهد عروق خونی جدید شکل بگیرد و تومورهای خوش خیم را به تومورهای بدخیم تبدیل کند. همچنین به دلیل ذخیره بالای فیبر بادمجان در پیشگیری و درمان سرطان روده بزرگ بسیار مؤثر است. از دیگر خواص بادمجان حفظ سلامت و تقویت قلب است. مصرف این ماده غذایی عملکرد بطن چپ قلب را تقویت کرده و شدت سکته قلبی را کاهش می دهد. خوردن بادمجان نیز رگها را باز کرده و فرد را از خطر حمله قلبی محافظت می کند. غذاهای گیلانی شامل کال کباب ، شش لوله و بادمجان پر شده است.

.

عناصر

بادمجان: 1 کیلوگرم

سیر: 4-5 مکعب

تخم مرغ: 2 عدد

گوجه فرنگی بزرگ: 2 عدد

نمک: ضروری است

فلفل: ضروری است

زردچوبه: ضروری است

روغن: ضروری است

مراحل پخت

مرحله 1

ابتدا بادمجان را با پوست کباب کنید.


گام 2

سپس آن را پوست گرفته و با گوشت خرد کنید.


مرحله 3

سیر ها را در قابلمه ای با شعله کم و فلفل و زردچوبه سرخ کنید.


مرحله 4

سپس تخم مرغ ها را به سیر پخته شده اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.


مرحله 5

در یک ماهیتابه دیگر ، بادمجان پوره شده را با شعله ملایم مخلوط کرده و به گوجه فرنگی ها که پوست کرده و رنده کرده ایم اضافه کرده و مرتباً هم می زنیم تا از چسبیدن آن جلوگیری شود.


مرحله 6

در آخر مخلوط سیر سرخ شده و تخم مرغ را با نمک اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا مواد غذایی پخته شوند.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سناتور ملودی کافه شعر اباالفضل عاشقی مشکلده قالماز فعالیت های روزانه آموزشی کلاس 7/4 وب سایت رسمی دی جی مرتضی چیذری مرتضی چیذری Academic Writing Tips 0game Jodi هتل عطر سیب سرخ